RESTAURANT PIZZERIA LA GALERA

RESTAURANT PIZZERIA LA GELARA

Restaurant Pizzeria La Galera kampte met flinke akoestiekproblemen: door de nagalm konden gasten elkaar maar moeilijk verstaan. Bij het zoeken van een oplossing moest rekening gehouden worden met het authentieke plafond, dat een belangrijk onderdeel vormt van het interieur. Het streven was dan ook om de akoestiekproblemen te verhelpen, zonder de uitstraling van het restaurant te veranderen.

Post Acoustics heeft daarom akoestische plafondstroken ontworpen, die tussen de balken van het huidige plafond werden geplaatst. Door de stroken iets te laten kieren, ontstond een schaduwwerking die in overeenstemming is met het oorspronkelijke plafond. Daarnaast werd op die manier de oppervlakte van het Basotectschuim vergroot, waardoor dit nog meer geluid absorbeert.

Onze akoestische plafondstroken kunnen eenvoudig worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en specificaties. Neem contact met ons op voor meer informatie of deskundig advies.