SUIKERSILO

SUIKERSILO

De voormalige suikersilo’s aan de Halfweg, zijn onlangs volledig omgebouwd tot modern kantoorcomplex.

Het organische lijnenspel van het bouwkundig plafond geeft de ruimtes een geheel eigen karakteristiek. De geplaatste akoestische panelen zijn dan ook speciaal voor deze locatie ontwikkeld. 

Post Acoustics heeft twee varianten ontwikkeld, beiden zijn hieronder op de plattegrond ingetekend:

Bij de eerste variant is iedere strook opgedeeld in drie onderdelen. Het geheel oogt rustig en de diagonale lijnen hebben visueel het overwicht.

Bij de tweede variant zijn de panelen ook op de rechte lijnen gesplitst, wat optisch een heel ander effect genereert. Daarnaast zijn ze kleiner in omvang, wat de efficiëntie qua materiaalverbruik ten goede komt en het restafval zo tot het minimum wordt beperkt.