AKOESTISCHE INTERIEUR ONTWERP

AKOESTISCH INTERIEUR ONTWERP

Post Acoustics realiseert ook volledige akoestische interieurs. Wij staan klaar om voor u een totaal concept te ontwerpen en de uitvoering ervan te begeleiden.

Wij integreren desgewenst akoestische panelen, akoestische lampen, bureaus en andere meubelen tot 1 akoestisch interieur waarin het akoestisch comfort centraal staat. Ongeacht de omvang van een bedrijf, akoestiek is altijd van groot belang. Zeker bij de transitie naar een open office is een goede akoestiek voor de medewerkers -die veelal een eigen kantoor tot hun beschikking hadden- van groot belang. Zie bijvoorbeeld deze Astrata project pagina voor een semi-grootschalijg kantoor interieur. Nieuw daarbij is onze keuze voor het ready-made concept. Pallets doen dienst als ready-made bouwstenen. Zowel pop-up ruimtes, de garderobe, als de akoestische bureau afscheidingen werden met deze universele bouwsteen vervaardigd. Boven de hotline en pop-up ruimtes is de akoestische lamp Round and Round geplaatst, voor een maximale plaatselijke absorptie. Het resultaat is rust. Overleggen en telefoneren kan dan ook zonder hiermee overlast te bezorgen voor collega’s. 

Ook voor kleine kantoren, de woonkamer en restaurants zijn akoestische interieurs de aangewezen oplossing om storende nagalm weg te nemen. Onze Basotect® akoestische meubelen zijn in diverse uitvoeringen en diktes verkrijgbaar. Hieronder vindt u een prijsindicatie. Wilt u voor informatie of een exacte prijsopgave, mail of bel (020-6070116) ons gerust voor deskundig advies!

Bel nu!

Neem direct contact op!