AKOESTISCHE MEUBELEN

AKOESTISCHE MEUBELEN

Omdat er steeds meer vraag is naar uiteenlopende oplossingen voor uw akoestiekbeheersing werkt Post Acoustics samen met ontwerpers FUD en Knapontwerp. Kantoren en horeca gelegenheden worden immers steeds vaker modern en minimalistisch ingericht en afgewerkt. Dit gaat vaak gepaard met harde en dus geluid-weerkaatsende materialen, daarnaast gaat de voorkeur steeds vaker uit naar de open structuur van een kantoortuin. Echter leidt een constante blootstelling aan lawaai al snel tot vermoeidheid en heeft het een negatief effect op ons gestel – maar in zijn algemeenheid ook op de productiviteit van werknemers of de tevredenheid van klanten!

Gelukkig kan deze nagalm verminderd worden. De meest effectieve manier om dit te doen is door het gebruik van Basotect absorptiemateriaal. Dit materiaal heeft de hoogste absorptiecoëficient in de markt en zorgt ervoor dat de geluidsgolven als het ware worden ‘opgevangen’. De geluidsgolven in een ruimte worden zo verminderd, waardoor de spraakverstaanbaarheid en het werkplezier toe nemen.

Door gebruik te maken van akoestische meubelen wordt het geluid gelijk bij de bron gedempt. Het maakt dit concept tot een onmisbare aanwinst voor in huis of op de werkvloer.

Voor de kantoorinrichting van Astrata zijn akoestische pop-up overleg plekken ontwikkeld.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan een een geheel nieuwe en uitgebreide serie, houd u voor meer nieuws onze website in de gaten.