AKOESTISCHE (PLAFOND)PANELEN

AKOESTISCHE (PLAFOND)PANELEN

Panelen van melamineschuimt zijn speciaal ontworpen voor muren of plafonds voor akoestiekdemping. Het plafond is doorgaans de uitgelezen plek daarvoor vanwege het grote oppervlak dat hier beschikbaar is voor het aanbrengen van absorptiemateriaal.  In situaties waarbij de geluidsproblemen het gewenste gebruik van de ruimte(s) hinderen, is het zaak zo veel mogelijk absorptiemateriaal aan te brengen voor het dempen van deze geluidsreflecties. Wij maken hiervoor exclusief gebruik van melamineschuim, het materiaal met het hoogste geluidsabsorberend vermogen in de markt.

Melamine akoestische panelen zijn ontwikkeld voor ruimten die aan de strengste eisen van brandveiligheid moeten voldoen. Het ophangen van deze panelen aan wanden of plafonds is een van de minst ingrijpende, no-nonsense oplossingen voor akoestiekproblemen.

De akoestische panelen zijn in diverse formaten te bestellen. Het maximale formaat van de panelen is 1250mm x 2500mm x 100mm. Naast de standaard, rechte panelen (Melamine Basic Panelen) zijn er verschillende mogelijkheden qua oppervlakte en randafwerking. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een facetrand of glasvezelafwerking. Door de verschillende formaten, makkelijke installatie en verschillende afwerkingsmogelijkheden zijn de akoestische panelen geschikt voor iedere ruimte: kantoor, huis of horecagelegenheid. De netto prijs per m2 voor een melamine Basic paneel van 10 cm is €90,-. Voor meer informatie of een exacte prijsopgave, mail of bel ons gerust voor deskundig advies: 020-6070116.

Neemt u voor meer mogelijkheden ook even een kijkje in onze collectie Akoestische 3D tegels.

Omschrijving


Basic Melamine schuim 100mm, met of zonder facetrand 

Melamine schuim 100mm, in fraai plafondframe

Netto prijs per m2 vanaf


90,-

280,-