OPLOSSINGEN

OPLOSSINGEN

Akoestische producten voor elke ruimte

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

Post Acoustics heeft eigen akoestische producten ontwikkeld om akoestiek verbetering te realiseren. Hierbij maken wij meestal gebruik van melamineschuim dat bekend staat om het hoogste geluidsabsorberende vermogen in de markt: het is een oplossing die écht werkt. Bovendien is het speciaal ontwikkeld voor ruimten die aan de strengste eisen van brandveiligheid moeten voldoen, zoals kantoren, scholen, concertzalen of restaurants.

  • Het ophangen van panelen van melamineschuim aan wanden of plafonds is een van de minst ingrijpende oplossingen voor akoestiekproblemen.
  • Verkrijgbaar in elke vorm en afmeting
  • Het maximale formaat van een enkel paneel 1250mm x 2500mm x 100mm
  • Standaard leverbaar in wit en grijs.

PANELEN OP KLEUR

Tegen een meerprijs kunnen panelen in elke kleur naar keuze worden gemaakt. Dit gebeurd door middel van flocktechniek. Deze techniek  zorgt voor een extra geluids-isolerende laag en geeft de panelen een luxe warme uitstraling.

PLAFONDPANELEN

Het plafond is doorgaans de uitgelezen plek voor het plaatsen van absorptiemateriaal vanwege het grote oppervlak dat hier beschikbaar. We hebben diverse oplossingen voor aan het plafond beschikbaar.

WAND PANELEN

Ook voor aan de wanden hebben we mooie oplossingen die geheel naar eigen wens gemaakt kunnen worden. 

AKOESTISCHE DESIGN LAMPEN

Post Acoustics heeft in samenwerking met Tjimkje de Boer een serie akoestische lampen ontwikkeld in de serie  Acoustic Design Solutions

In deze collectie akoestisch hanglampen worden akoestiek en verlichting prachtig samengebracht. Samen vormen zij een perfecte combinatie met de akoestische eigenschappen van het melamine schuim. Elk armatuur wordt in ons atelier in Amsterdam met de hand gemaakt. Dit maakt ieder product uniek.