AKOESTISCHE FRAMES

AKOESTISCHE FRAMES

Voor wand en plafond

Bij Post Acoustics geloven we dat het verbeteren van akoestiek nooit ten koste mag gaan van de sfeer in jouw ruimte. Sterker nog: wij vinden dat akoestiekverbetering en sfeerverhoging altijd hand in hand moeten gaan;

Onze akoestische frames voor zowel aan de wand als aan het plafond zijn hier bij uitstek geschikt voor.

IN 3 STAPPEN JE EIGEN AKOESTISCHE FRAME SAMENSTELLEN

Via de keuzemodule hieronder  kan je in drie handige stappen bij Post Acoustics een akoestisch frame bestellen. Meer informatie over de stappen staat onder de keuzemodule.

Met de informatie die je ons geeft kunnen wij een offerte naar je opsturen. Na bevestiging gaan we voor je aan de slag!

Stap 1 - Kies de plek

Komt het frame aan de wand of aan het plafond?
Plafond

Frames die aan het plafond bevestigd moeten worden hebben vaak een afmeting groter dan 250 x 125 cm. Kies je voor een plafond frame dan horen we graag of er bijzonderheden aan jouw plafond zitten. Denk aan sierlijsten en andere ornamenten of ingebouwde verlichting.

Wand

Bij een bevestiging aan de wand horen we graag of er ergens stopcontacten of andere aansluitingen in de weg zitten. 

Ook kan je voor een losstaand frame kiezen en die gebruiken als scheidingswand. In dat geval kan je er voor kiezen om twee verschillende afbeeldingen of kleuren te gebruiken. 

Stap 2 - Kies de afmetingen

de standaard dikte van het basotect melamineschuim voor akoestische frames is 5cm dik . Wil je dikker schuim? Vermeld dat dan hier.
Plafond

Plafondframes hebben vaak wat meer bevestiging ruimte rondom nodig. Neem hierbij dan de maten op die in een goede verhouding met het hele plafond zijn óf net wat groter zijn dan de plek waarboven het frame geplaatst moet worden, zoals een bed of een vergadertafel. Wil je de maximale grootte? Neem dan een marge van 5 cm.

WAND

Bij een wandframe dat aansluit op de muren die er haaks op staan of een frame dat wegvalt in een nis is het belangrijk om de hele maten zonder afronding op te nemen. Geef bij een nis ook die dieptemaat aan ons door.

Stap 3 - Upload je afbeelding

Plafond

Plafondframes worden geleverd met een luchtdoorlatend doek in de kleur van het plafond. Meestal is dit wit maar een andere kleur kan natuurlijk ook. Hier kan je aan ons via een afbeelding de juiste kleur toesturen. Bij twijfel of de afbeelding wel juist is kan het ook via de vermelding van een kleurcode of de verwijzing naar een kleur van een bepaalde waaier in het tekstvak. 

Wand

Bij frames die aan de wand bevestigd worden kiezen de meeste mensen voor een afbeelding die passend is bij het interieur. Denk aan een uitvergrootte foto of een mooie poster. Let er goed op dat de afbeelding van een hoge resolutie is. Hier kunnen we je natuurlijk ook bij helpen door contact met ons op te nemen.