Coronaschermen

CORONA FRAMES

Voor alle branches bruikbaar

Nu onze samenleving weer langzaam op gang gaat komen, hebben wij bij Post Acoustics de juiste oplossingen om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan in jouw ruimte in de 1,5 meter samenleving. Essentieel is dat mensen op gepaste afstand van elkaar blijven en -waar nodig- door schermen van elkaar gescheiden zijn. 

Wij hebben nu ook frames met transparante folie die speciaal gemaakt zijn als veilige Corona schermen.  Ze zijn goed te reinigen, mooi doorzichtig en kunnen gemaakt worden met of zonder opdruk. 

Overigens zijn onze standaard akoestische frames met bedrukt textiel hier ook heel geschikt voor. 

IN 3 STAPPEN JE EIGEN FRAMES BEPALEN

Laat ons weten wat je nodig hebt

Via de keuzemodule hieronder  kan je in drie handige stappen bij Post Acoustics een offerte voor jouw frames opvragen. Meer informatie over de stappen staat onder de keuzemodule.

Met de informatie die je ons geeft kunnen wij een offerte naar je opsturen. Na bevestiging gaan we direct voor je aan de slag!

Stel een corona frame samen

Stap 1 - Kies de plek

Komt het frame aan de wand, bij tafels/bureaus of staat het los in de ruimte?
Los op de grond

Frames die op de grond staan kunnen helpen om mensen te helpen de juiste afstand te bewaren. De afmeting kunnen perfect passend gemaakt worden voor elke situatie. Geef ons een indruk van jouw situatie door ons een foto en plattegrondje te sturen.  

Bij losstaande frames als scheidingswand kun je ook kiezen voor een combinatie van transparante schermen en textielschermen. Zo kan de scheidingswand ook als akoestische wand gebruikt worden.

In beide gevallen kan je er voor kiezen om afbeeldingen of kleuren te gebruiken. 

Wand

Bij de bevestiging vanuit een wand horen we graag of er ergens stopcontacten of andere aansluitingen in de weg zitten. 

Stap 2 - Bepaal de afmetingen

Alle maten zijn mogelijk.
Los staand

Losstaande frames kunnen het beste aan elkaar gemonteerd worden in een hoek voor stabiele montage. Neem hierbij dan voor de hoogte maten op die in een goede verhouding  staan tot het plafond óf die passen bij jouw situatie. Wil je de maximale grootte? Neem dan een marge van 5 cm afstand tot naburige objecten.

WAND

Bij een wandframe dat aansluit op de muren die er haaks op staan of een frame dat wegvalt in een nis is het belangrijk om de hele maten zonder afronding op te nemen. Geef bij een nis ook die dieptemaat aan ons door.

Stap 3 - Upload je afbeelding of schetsen

Maten

Om ons een goed beeld te geven van je wensen ontvangen we graag goede overzichtsfotos en schetsen waardoor wij een passende aanbieding voor je kunnen samenstellen. Noteer ook zoveel mogelijk de maten die bij je frames belangrijk zullen zijn (afstanden hoogtes etc)

Met het formulier kun je allerlei documenten uploaden. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als je vragen hebt. 

Afbeelding of LOGO

Bij textiel frames kiezen de meeste mensen voor een afbeelding die passend is bij het interieur. Hier kunnen we je natuurlijk ook bij helpen.