AKOESTISCHE DESIGN LAMPEN

Acoustic Design Solutions

AKOESTISCHE DESIGN LAMPEN

Akoestische lampen zijn de ideale manier om sierlijk akoestiek te verbeteren. Ze zijn vele malen effectiever dan akoestiekoplossingen aan de wand of het plafond. De plaatsing in de nabijheid van stemmen zorgt voor extra demping direct bij de bron. Dat resulteert in comfortabele stilte. In deze serie  worden de uitzonderlijke akoestische eigenschappen van melamineschuim gecombineerd met hoogwaardige LED verlichting. 

 

De akoestische lampen serie valt onder Acoustic Design Solutions, het resultaat van een samenwerking tussen Post Acoustics en Studio Tjimkje. Elk armatuur wordt in het atelier in Zaandam met de hand gemaakt. Op de website van Acoustic Design Solutions kun je terecht voor meer informatie en voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten, van kantoor tot restaurant en van woonkamer tot kerk. De lampen zijn in diverse kleuren leverbaar.

DE COLLECTIE

Acoustic Design Solutions

DE COLLECTIE AKOESTISCHE DESIGN LAMPEN

Acoustic Design Solutions

WAAROM AKOESTISCHE DESIGN LAMPEN

Akoestische lampen zijn de ideale manier om sierlijk akoestiek te verbeteren. Ze zijn vele malen effectiever dan akoestiekoplossingen aan de wand of het plafond. De plaatsing in de nabijheid van stemmen zorgt voor extra demping direct bij de bron. Dat resulteert in comfortabele stilte. In deze serie  worden de uitzonderlijke akoestische eigenschappen van melamineschuim gecombineerd met hoogwaardige LED verlichting. De akoestische lampen serie valt onder Acoustic Design Solutions, het resultaat van een samenwerking tussen Post Acoustics en Studio Tjimkje. Elk armatuur wordt in het atelier in Zaandam met de hand gemaakt. Op de website van Acoustic Design Solutions kun je terecht voor meer informatie en voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten, van kantoor tot restaurant en van woonkamer tot kerk. De lampen zijn in diverse kleuren leverbaar.

Geluid dat in dit restaurant wordt geproduceerd, weerkaatst op harde oppervlakten zoals de muren, plafond en ramen. De galm stoort en zorgt voor een slechte spraakverstaanbaarheid. 

Het geluid wordt dicht bij de bron ‘opgevangen’ door de akoestische design lampen wat zorgt voor een vermindering van de galm en een betere spraakverstaanbaarheid.