Akoestiekmeting RT60 Meting van nagalmtijden

375,00

Nagalmtijdmeting om de akoestiek in een ruimte vast te stellen.  Een nagalmmeting resulteert in één cijfer: de nagalmtijd RT60, uitgedrukt in seconden met één decimaal na de komma. Bij onze metingen kan per oktaafband of tertsband de nagalmtijd worden bepaald.

Beschrijving

Bij een nagalmtijdmeting wordt simpelweg gemeten hoe lang het duurt voordat een geluid uitsterft. Dit kan met een (alarm-)pistoolschot worden gedaan of met speakers. RT60 staat voor Reverberation Time 60 (Nagalmtijd 60), omdat in kaart gebracht wordt hoe lang het geluid er over doet om 60dB zachter te worden dan het originele geluid.
Een nagalmmeting resulteert in één cijfer: de nagalmtijd RT60, uitgedrukt in seconden met één decimaal na de komma. Bij onze metingen kan per oktaafband of tertsband de nagalmtijd worden bepaald.

Wanneer de akoestiekmeting gedaan wordt met een advies wat wij ook komen plaatsen worden de kosten van de meting (volledig of geheel) in mindering gebracht op de oplossing.

Na de aanschaf de akoestiekmeting nemen we contact met je op om een datum in te plannen waarop we de meting komen verrichten.