Geluidsisolatie meting NEN 5077

1.200,00

Geluidsmeting van de geluidsisolatiewaarden conform NEN 5077. Dit is een meting waarbij vastgesteld wordt hoeveel geluid door een wand, vloer, deur, glaswand of andere constructie naar buiten treedt of in een aangrenzende ruimte hoorbaar is.
Hiervoor beschikken wij over gekalibreerde apparatuur (hamerapparaat & omnidirectionele luidspreker naast de standaard Klasse 1 geluidsanalysemeter en microfoons) die voldoet aan geldende Klasse 1 normen. De metingen worden in overle uitgevoerd en wij leveren een begrijpelijke rapportage voor dit akoestisch onderzoek.

Na de aanschaf van de geluidsisolatie meting nemen we contact met je op om een datum in te plannen waarop we de meting komen verrichten.

Beschrijving
Extra informatie

Dit is een meting waarbij vastgesteld wordt hoeveel geluid door een wand, vloer, deur, glaswand of andere constructie naar buiten treedt of in een aangrenzende ruimte hoorbaar is. Hiermee wordt duidelijk of klachten over geluid te wijten zijn aan tekortschietende isolatie. Op basis van de meting kan gezocht worden naar de meest geschikte oplossing. Neem daarom contact met ons op voor informatie over een akoestisch rapport voor uw situatie.
Hiervoor beschikken wij over gekalibreerde apparatuur die voldoet aan geldende Klasse 1 normen.
Deze meting wordt vaak verplicht gesteld door de overheid bij nieuwbouw, renovaties, geschillen over overlast, bij vergunningen voor woningonttrekking of woningvorming etc.
Na de aanschaf van de geluidsisolatie meting nemen we contact met je op om een datum in te plannen waarop we de meting komen verrichten.

Toelichting

NEN 5077 geluidsmeting