Onttrekkingsvergunning Woningdelen

1.200,00

Akoestisch onderzoek conform NEN 5077 voor onttrekkingsvergunning (bijvoorbeeld kamerverhuur) en woningvorming (splitsing of samenvoeging).
Wil je een particuliere woning onttrekken aan het woonruimtebestand om de ruimte te kunnen verhuren? Wij meten conform NEN 5077 de mate van contactgeluid en de luchtgeluidisolatie om inzichtelijk te maken of je aan de eisen van de gemeente voldoet.

Na de aanschaf van een akoestisch onderzoek voor een onttrekkingsvergunning nemen we contact met je op om een datum in te plannen waarop we het onderzoek komen verrichten.

Beschrijving
Extra informatie

Akoestisch onderzoek voor onttrekkingsvergunning. Een veel voorkomende eis van gemeenten is een akoestisch rapport bij het omzetten van een zelfstandige woonruimte naar onzelfstandige ruimte (bijvoorbeeld kamerverhuur). Post Acoustics voert deze metingen voor u uit en stelt een akoestisch rapport samen voor bij uw omzettingsvergunningsaanvraag.

Post Acoustics heeft de geschikte apparatuur (klasse 1) en expertise in huis om deze meting snel en doeltreffend voor u uit te voeren.

Deze geluidsmeting gebeurt in uw woning en in de woning van uw buren. Neem daarom contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen dan bij de woning met een contactgeluidgenerator en luidsprekers en meten bij uw buren om de geluidsisolatie conform bestaande normen vast te stellen.

NEN 5077

NEN 5077 meting voor akoestisch onderzoek woningvorming of onttrekkingsvergunning.